icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Ro Partner
Nieuws 22/03/2019

RO Partner: dé specialist op het gebied van ruimtelijke ordening

Marcel Haas

Vanaf 1 april voegen we een nieuw specialisme toe aan het bedrijvenpalet van The Human Network. Maak kennis met RO Partner: de expert op het gebied van ruimtelijke ordening. Business Manager Marcel Haas is specialist in dit vakgebied en kijkt halsreikend uit naar dit nieuwe zakelijke avontuur. “Ik krijg energie van het samenwerken met opdrachtgevers en sollicitanten: het geeft me een goed gevoel om de juiste vakspecialist op de opdracht te krijgen!”

Onze focus ligt op het fysieke domein: je kunt dan denken aan alles op het terrein van de ruimtelijke ordening, infrastructuur, het milieu en volkshuisvesting.
Marcel Haas / RO Partner

De specialisten van RO Partner zijn op de hoogte van alle facetten omtrent bestemmingsplannen en vergunningen voor een gemeentelijk project. Hij of zij heeft een juridische achtergrond, of is planoloog, stedenbouwkundige of Wabo-casemanager.

Ben je ondernemend en wil je graag meebouwen aan een groeiend bedrijf? En vind je het leuk om bij diverse opdrachtgevers en in verschillende branches ingezet te worden? Neem contact op met Marcel, via 06 - 12319751 of marcel.haas@ropartner.nl

Bekijk onze vacatures
RO Partner
Marcel Haas /
Business Manager

Benieuwd wat de experts van RO Partner kunnen betekenen? Neem contact op!