icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Ro Partner
Nieuws 24/02/2020

"Mijn voldoening haal ik uit de ideale leefomgeving creëren voor anderen"

ROpartner

Maak kennis met onze nieuwe collega: Nik Nijkamp. Nik schetst hoe het is om als planoloog / vergunningverlener aan de slag te gaan bij RO Partner.

Kun je jezelf voorstellen?
Mijn naam is Nik Nijkamp en ik ben 29 jaar oud. Sinds een jaar woon ik samen met mijn vriendin in het mooie Nijmegen. Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek waarna ik na 16 jaar ben verhuisd naar Arnhem. Ik heb de MBO studie Bouwkunde afgerond, vervolgens heb ik de HBO studie Ruimtelijke Ordening & Planologie met succes doorlopen. Na het afronden van de HBO studie via een detacheringsbureau heb ik ervaring opgedaan als beleidsmedewerker RO en vergunningverlener. Sinds Februari 2020 ben ik via RO Partner werkzaam als integraal vergunningverlener bij gemeente Altena.

Naast het werk delen mijn vriendin en ik twee grote passies: goede wijn en goed eten. Samen gaan wij op wijnvakanties en genieten wij van eten in bijzondere restaurants.

Wat is er zo tof aan jouw vakgebied?
Het helpen van mensen door voor hen de ideale leefomgeving te creëren en daarin te adviseren. Hier haal ik veel voldoening en motivatie uit. Het feit dat je regelmatig voor een relatieve korte periode ergens gedetacheerd werkzaam bent, betekent dat je in meerdere omgevingen en met verschillende mensen kan werken. Dat is iets wat ik als zeer positief ervaar.

Hoe is het om te werken bij RO Partner?
Ik ervaar RO Partner nu al als een warme omgeving met een hele hechte groep, waarbij ik het gevoel heb dat er tijd voor je wordt vrijgemaakt en dat er oprechte interesse wordt getoond.

Wat is jou drijfveer/motto?
Mijn motto is: geniet van het leven in een zo mooi mogelijke leefomgeving. Het mooie aan mijn vak is dat ik mijn steentje bij kan en mag dragen aan deze leefomgeving.

Wat kenmerkt een expert uit jouw BV?
Een expert bij RO Partner is een veelzijdig persoon en een out-of-the-box denker. Doordat iemand een veelzijdig persoon is kan die zich over het algemeen ook goed aanpassen in de verschillende werkomgevingen waarin een expert werkt.

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van RO Partner kunnen betekenen? Neem contact op!