icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Ro Partner
Nieuws 20/06/2019

"Ik wil me zowel in de breedte als in de diepte verder ontwikkelen"

RO Partner

Maak kennis met Joost Verplak, midlancer en planoloog bij RO Partner.

Kun je jezelf kort voorstellen?
I
k ben Joost Verplak. In 2017 heb ik mijn Master Spatial Planning (voorheen Planologie) aan de Universiteit Utrecht afgerond, waarbij ik ben afgestudeerd op de succesfactoren van organische gebiedsontwikkeling. Momenteel woon ik samen met mijn vriendin en kat in Utrecht.

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?
Wat mij van jongs af aan heeft geïnteresseerd is de werking van onze bebouwde omgeving. Als planoloog kom ik hier direct mee in aanraking en bevind ik mij op het scheidsvlak tussen de inhoud van de stedelijke inrichting en het juridische. Hiernaast heb ik veel ervaring met het helpen van de burger: hoe om te gaan met de regelgeving van de overheid? De wisselwerking tussen het juridische en de burger is iets waar complexe problemen uit voortkomen. Deze cases zie ik als een interessante uitdaging.

Waarom heb je gekozen voor RO Partner? 
Toen ik voor RO Partner benaderd werd was dit een direct en open bericht. Deze transparantie is iets dat mij erg in RO Partner aansprak. Hiernaast zijn de vrijheden die het midlance-model biedt, de focus op persoonlijke ontwikkeling en het toekomstperspectief voor mij erg interessant. Alles bij elkaar opgeteld was de keuze dus snel gemaakt!

Wat is jouw motto?
Als ik een motto voor mijzelf zou moeten noemen zou dat zijn:  "Altijd blijven leren!" Daarnaast ben ik een groot liefhebber van reizen en lekker eten – het liefste in combinatie. Ik sta graag in de keuken om voor mijzelf en anderen iets lekkers te maken.

Waar kijk je het meeste naar uit? 
Inhoudelijk kijk ik het meeste uit naar alles wat ik gedurende mijn werkzaamheden van RO Partner kan leren. Ik wil mij graag in breedte en in de diepte verder ontwikkelen. Op privévlak kijk ik er naar uit om met mijn vriendin een verre reis te maken, met mogelijk Zuid-Korea of Japan als bestemming.

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van RO Partner kunnen betekenen? Neem contact op!