icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Ro Partner
Nieuws 20/07/2020

"Ik voelde respect bij RO Partner en dat is altijd een goede basis"

René

Maak kennis met onze nieuwe collega: René Verschuure. René vertelt hoe het is om als expert aan de slag te gaan bij RO Partner.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is René Verschuure, opgeleid als jurist met een verdieping in het bestuursrecht. Als persoon maak ik graag de verbinding met mensen. Zo ben ik in mijn vrije tijd ook actief in de politiek. Verder ben ik sportief aangelegd en verleg ik graag mijn grenzen om te kunnen groeien als persoon en in mijn werk.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik vind het omgevingsrecht een mooi rechtsgebied om in te werken. De ruimtelijke ordening is iets wat ik altijd al interessant heb gevonden. Door het werk wat ik nu doe, het beoordelen van aanvragen voor een omgevingsvergunning, kan ik daarin een verschil maken. Het kan bijvoorbeeld gaan over het vergroten van een woning en daarmee ook het vergroten van het woongenot. Daarbij pas ik wet- en regelgeving toe en schakel ik bijvoorbeeld met een architect of met een collega om te zorgen dat er een vergunning komt waarbij goed is gekeken naar bijvoorbeeld de veiligheid van een bouwwerk of de impact daarvan op de ruimtelijke omgeving.

Waarom heb je gekozen voor RO Partner?
Het verhaal van RO Partner sprak me vanaf het begin meteen aan. Wat mij opviel is dat transparantie hoog in het vaandel staat. Ik voelde respect en dat is altijd een goede basis. Daarin is RO Partner naar mijn mening echt onderscheidend.

Vertel iets verrassends over jezelf (of) wat is jouw motto?
Ik heb een groot doorzettingsvermogen, ik heb me vanaf het VMBO opgewerkt tot uiteindelijk de universiteit. Ik geloof in hard werken en daag mezelf uit om elke dag weer te verbeteren.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk ernaar uit om samen te werken met mijn collega's bij de opdrachten waar ik zit, maar ook kijk ik ernaar uit om te werken voor een mooie organisatie als RO Partner.

Overzicht nieuws
RO Partner
René Verschuure /
expert

Benieuwd wat de experts van RO Partner kunnen betekenen? Neem contact op!