icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Ro Partner
Nieuws 25/05/2020

"De dagen zijn dynamisch en je kan mensen op weg helpen: fantastisch!"

Jordy

Maak kennis met onze nieuwe collega: Jordy Pereira. Jordy vertelt hoe het is om als expert aan de slag te gaan bij RO Partner.

Kun je jezelf kort voorstellen
Hallo, ben Jordy Pereira, 35 jaar en ik woon met mijn vriendin en 2 kinderen in Oosterhout. Ik heb HBO-Bouwkunde gestudeerd en na het behalen van mijn diploma heb ik 4 jaar als tekenaar en projectleider op een architectenbureau gewerkt. Na een kleine zijstap ben ik nu sinds 2016 werkzaam als bouwplantoetser / Wabo casemanager.

Waarom heb je een passie voor je vakgebied?
Van kids af aan lag mijn interesse bij Bouwkunde en Bouwtechniek. Na gewerkt te hebben op een architectenbureau zit je als Wabo-casemanager aan de “andere kant” van het vakgebied. Juist in deze rol komen de dingen die ik leuk vind samen: diversiteit, bouwkunde en het contact met mensen. De dagen zijn gevarieerd, dynamisch en je kan mensen adviseren en op weg helpen: fantastisch!

Wat is jouw motto?
Geniet van iedere dag! Dat klinkt heel cliché, maar dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Ik probeer iedere dag de nadruk te leggen op zaken waar ik enthousiast van word en energie van krijg. Werk, collega’s, mijn gezin of een uitje, er is altijd wel iets om naar uit te kijken. Stop daar je (positieve) energie in en probeer de minder leuke dingen te veranderen of een positieve draai te geven!

Waar kijk je het meeste naar uit?
Naar meerdere dingen. Ik vind mijn werk erg leuk dus ik keek uit naar mijn uitdaging op een nieuwe locatie: de organisatie proeven, nieuwe mensen leren kennen en de schaal van de dossiers. Maar in de privésfeer kijk ik uit naar de momenten met mijn gezin of een etentje of een borreltje met vrienden. En, heel actueel, ik kijk nu wel weer uit naar een terrasje of een keer uit eten te gaan!

Waarom heb je gekozen voor RO Partner
Ik was al een hele tijd met Marcel in contact over een overstap, echter zou ik eerst de lopende opdracht goed willen afsluiten en het juiste moment afwachten. Marcel toonde zich begripvol, geduldig en nam uitgebreid de tijd om het midlance-concept uit te leggen.

Een aantal maanden later was het moment juist en ging ik bij RO Partner aan de slag bij een geweldig leuke opdrachtgever! Bij RO Partner is er aandacht voor het individu, wordt de keuze voor een nieuwe opdracht bij jou gelegd en is het midlance-concept uiteraard interessant.  

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van RO Partner kunnen betekenen? Neem contact op!