icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Ro Partner

Maak kennis met RO Partner

RO Partner

Onze experts kennen de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en de meest actuele wet- en regelgeving van binnen en van buiten. In een ambtelijke en bestuurlijke werkomgeving voelen zij zich als een vis in het water. Allemaal zijn ze hooggeschoold (minimaal HBO) en in staat ontwikkelingen kritisch te beoordelen en daar waar nodig actie te ondernemen. Opdrachtgevers komen graag bij ons terug, omdat onze RO’ers zich steeds weer waarmaken en boven verwachting presteren. Hun vakmanschap wordt alom gewaardeerd.

RO Partner
Marcel Haas /
Business Manager
Onze focus ligt op het fysieke domein: je kunt dan denken aan alles op het terrein van de ruimtelijke ordening, infrastructuur, het milieu en volkshuisvesting.
Marcel Haas / RO Partner

De experts van RO Partner zijn bekend met het zo optimaal mogelijk (her)inrichten en gebruiken van de beschikbare ruimte (land en water) van een gebied. Bij ruimtelijke ordening gaat men uit van de mogelijkheden van de ruimte en de wensen van de samenleving. De ruimtelijke ordening is in handen van de verschillende overheden (rijk, provincie en/of gemeente). De regels t.a.v. de ruimtelijke ordening zijn bij de wet geregeld in Nederland. Een van de belangrijkste plannen m.b.t. de ruimtelijke ordening die in Nederland gemaakt worden is het (gemeentelijke) bestemmingsplan.

Je kunt denken aan verschillende functies binnen dit domein enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Planoloog;
  • Stedenbouwkundige;
  • Wabo casemanager/ vergunningverlener.

Ben je ondernemend en wil je graag meebouwen aan een groeiend bedrijf? En vind je het leuk om bij diverse opdrachtgevers en in verschillende branches ingezet te worden? Neem contact op met Marcel, via 06 - 12319751 of marcel.haas@ropartner.nl

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
RO Partner

Ben je expert op het gebied van ruimtelijke ordening én op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik ben op zoek naar jou!

Neem contact op met Marcel Haas