icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Ro Partner

Maak kennis met RO Partner

RO Partner

Wij zijn dé expert op het gebied van ruimtelijke ordening. Business Manager Marcel Haas kijkt halsreikend uit naar dit nieuwe zakelijke avontuur. “Ik krijg energie van het samenwerken met klanten en kandidaten: het geeft me een goed gevoel om de juiste vakspecialist op de opdracht te krijgen!”

Marcel Haas
Marcel Haas /
Business Manager
Onze focus ligt op het fysieke domein: je kunt dan denken aan alles op het terrein van de ruimtelijke ordening, infrastructuur, het milieu en volkshuisvesting.
Marcel Haas / RO Partner

De specialisten van RO Partner zijn bekend met het zo optimaal mogelijk (her)inrichten en gebruiken van de beschikbare ruimte (land en water) van een gebied. Bij ruimtelijke ordening gaat men uit van de mogelijkheden van de ruimte en de wensen van de samenleving. De ruimtelijke ordening is in handen van de verschillende overheden (rijk, provincie en/of gemeente). De regels t.a.v. de ruimtelijke ordening zijn bij de wet geregeld in Nederland. Een van de belangrijkste plannen m.b.t. de ruimtelijke ordening die in Nederland gemaakt worden is het (gemeentelijke) bestemmingsplan.

 

Je kunt denken aan verschillende functies binnen dit domein enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Planoloog;
  • Stedenbouwkundige;
  • Wabo casemanager/ vergunningverlener.

Ben je ondernemend en wil je graag meebouwen aan een groeiend bedrijf? En vind je het leuk om bij diverse klanten en in verschillende branches ingezet te worden? Neem contact op met Marcel, via 06 - 12319751 of marcel.haas@ropartner.nl

Marcel Haas

Ben je specialist op het gebied van ruimtelijke ordening én op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik ben op zoek naar jou!

Neem contact op met Marcel Haas