icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Ro Partner

Maak kennis met RO Partner

RO Partner

Onze specialisten kennen de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied en de meest actuele wet- en regelgeving van binnen en van buiten. In een ambtelijke en bestuurlijke werkomgeving voelen zij zich als een vis in het water. Allemaal zijn ze hooggeschoold (minimaal HBO) en in staat ontwikkelingen kritisch te beoordelen en daar waar nodig actie te ondernemen. Opdrachtgevers komen graag bij ons terug, omdat onze RO’ers zich steeds weer waarmaken en boven verwachting presteren. Hun vakmanschap wordt alom gewaardeerd.

RO Partner
Marcel Haas /
Business Manager
Onze focus ligt op het fysieke domein: je kunt dan denken aan alles op het terrein van de ruimtelijke ordening, infrastructuur, het milieu en volkshuisvesting.
Marcel Haas / RO Partner

De specialisten van RO Partner zijn bekend met het zo optimaal mogelijk (her)inrichten en gebruiken van de beschikbare ruimte (land en water) van een gebied. Bij ruimtelijke ordening gaat men uit van de mogelijkheden van de ruimte en de wensen van de samenleving. De ruimtelijke ordening is in handen van de verschillende overheden (rijk, provincie en/of gemeente). De regels t.a.v. de ruimtelijke ordening zijn bij de wet geregeld in Nederland. Een van de belangrijkste plannen m.b.t. de ruimtelijke ordening die in Nederland gemaakt worden is het (gemeentelijke) bestemmingsplan.

 

Je kunt denken aan verschillende functies binnen dit domein enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Planoloog;
  • Stedenbouwkundige;
  • Wabo casemanager/ vergunningverlener.

Ben je ondernemend en wil je graag meebouwen aan een groeiend bedrijf? En vind je het leuk om bij diverse klanten en in verschillende branches ingezet te worden? Neem contact op met Marcel, via 06 - 12319751 of marcel.haas@ropartner.nl

RO Partner

Ben je specialist op het gebied van ruimtelijke ordening én op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik ben op zoek naar jou!

Neem contact op met Marcel Haas