icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Ro Partner

De expertise van RO Partner

RO Partner

Wij leveren de kwaliteit die nodig is

RO Partner is een gespecialiseerde dienstverlener met een focus binnen het fysieke domein. Wij werken met ervaren experts, die hun strepen verdiend hebben binnen de (de)centrale overheid.

Onze expertise

RO Partner richt zich uitsluitend op twee expertisegebieden binnen het fysieke domein:

-Vergunningverlening
-Planologie

We onderscheiden ons door te focussen op ons specialisme en verregaande persoonlijke aandacht en bieden kwaliteit door te investeren in talent en de ontwikkeling van onze experts. Voor de groei van jouw en onze organisatie.

Opdrachtgever centraal

Wij bieden duurzaam advies en lossen capaciteitsvraagstukken op binnen het fysiek domein. Bij RO Partner werken specialisten. Stuk voor stuk experts op hun vakgebied, die precies aanvoelen hoe uw organisatie in elkaar steekt

Hier streven wij naar

Wij maken altijd de juiste match tussen uw organisatie en de experts uit ons eigen team of de zzp’ers uit ons brede netwerk.

Onze experts

Onze vergunningverleners en planologen kennen de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Wij selecteren voor u zelfstandige consultants met hart voor hun vak, die ervoor gaan om samen met u een topresultaat te leveren.

Benieuwd wat de experts van RO Partner kunnen betekenen? Neem contact op!