icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Ro Partner
Blog 11/04/2019

RO Partner: de kop is eraf!

ROPartner

De eerste werkdag gaat alles aan je voorbij: je leert nieuwe collega’s kennen, de systemen en het kantoorpand. In de loop van de tweede dag zat ik in mijn kantoorruimte om mij heen te kijken en dacht ik: “Het lijkt net of ik lang op vakantie ben geweest en ik weer verder kan gaan waar ik was gebleven”. Wat ik hiermee wil zeggen is dat je hier heel snel thuis voelt: iedereen verwelkomt je en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Ik heb dit nog niet eerder zo meegemaakt.

RO Partner
Marcel Haas /
Business Manager

Nu twee weken verder is mijn agenda volgepland en ben ik vol op stoom! Ik heb veel professionals gesproken, die open staan voor het midlance-model en hier graag wat meer over willen weten.

Wat een ontzettend leuk bedrijf is The Human Network en wat ben ik trots op de nieuwe startup: RO Partner.

Versterk het team van RO Partner
Zie jij -expert op het gebied van het fysieke domein- het als een uitdaging om een project tot een succes te maken? Durf je verder te kijken dan bekend terrein en wil je elke uitdaging aanpakken? Dan is RO Partner op zoek naar jou!

Bekijk de vacatures
RO Partner
Marcel Haas /
Business Manager

Benieuwd wat de consultants van RO Partner kunnen betekenen? Neem contact op!